Voivoi. Taas kauhee tauko. Nyt uudenvuodenlupauksena voisin sanoa että laittelisin enemmän tännekin juttuja aina. Se on niin kivaa kuitenkin.
Ja muita lupauksia:

-En enää pureskele kynsiä enkä sitä paksua ihoa siitä kynsien sivuilta.
-Olen suklaalakossa ainakin kaks kuukautta, eli Helmikuun loppuun.
-Pitäs päästä rantakuntoon -09, eli peppu, vatsa-, ja selkälihakset töihin.
-Aikasin nukkumaan, viimeistään puol ykstoista olis siellä lukemassa.
-Ja sitten tietenkin tuo minkä jo mainitsin, että enemmän ja useammin postailen tänne asioita. Turhia, vähemmän turhia ja täysin käsittämättömiä juttuja.

Saa nähä pitääkö noi. Täytyy olla sinnikäs.


Seuraan tällä hetkellä kahta blogia aktiivisesti. Never Stop The Music sekä yellow & brolly on tällä hetkellä kirjanmerkeissä. Mutta lempparini oli suht monen seuraaman Rosa-Fionan kirjottama Music is my boyfriend, jonka se valitettavasti pisti tauolle ainakin loppukevääseen asti. Se on harmi. Ja se poisti bloginsa kanssa.
Viime kesänä oli sellanen, en edes muista sen nimeä enää, mutta jonkun nuoren tytön kirjottama blogi, jonka jutut oli aika kivoja. Sitte yhtäkkiä se ei enää postannu pitkään aikaan, ja lopulta blogi poistettiin. Ihmettelin sitä aika paljon, kun ei se ilmottanut mitään.
Mutta joo, pitää metsästää paljon lisää hyviä blogeja, niitä on niin kiva seurailla. Vähän kun lukis toisen ei-niin-salaista päiväkirjaa :p

Kuvia ei nyt heru, kun eioo kaapelia puhelimeen mukana, ja se on nyt ainoo kamera joka mulla on käytössä.

PAKKO saada oma järkkäri pian!!

Ja ainiin, tässä vielä The paljastus: Tiettyjen asioiden suhteen; olen aivan kamala nössö. D:

Ja nyt, Heippa.