Aika jännä.

Ku laitoin sen Fretsin toimimaan tähän koneelle ni pakkohan mun oli ladata lisäkappaleita siihen. Kaivoin sitte Isohuntista Guitar Hero 3 packin, ja siel oli sellanen kappale joukossa, kun Muse - Knights of Cydonia. Ihastuin siihen, ja sitten ilkeesti menin warettamaan koko diskografian. (kyllä mä ne albumit ostan viel, oikeesti)
Nyt olen ihan myyty. Paljon ihania kappaleita, ainakin tällä Black holes and revelations -albumilla. Varsinki toi Supermassive black hole oli aika O_O.

Pitää kyllä kohta hankkia, varmaan syksyllä se uus mp3-soitin, joku iPod varmaan, ku tähän puolen gigan soittimee ei oikee mahu. Varsinki jos tällee kasvaa tää mun mielimusavarasto.

Tänää oli töissä taas melkee kuoleman hiljasta. Kunnes sitte yheksän jälkee ku ruvettii siivoo paikkoi, ni  oli vähäsen  tekemistä etes.  On kyl tosi hyvii tyyppei siel.(:
 
"huomenna" mul on vapaapäivä, ja ylihuomenna kans. Toivottavasti hakupaperit tulee kans huomen, en jaksais enää odottaa. Kaikki muut on vaa et: jee pääsin sinne ja pälä pälä. Mut minkäs teet ku tääl korves asut. Postit tulee kolme kuukautta ja puol viikkoo myöhäs :<

OOoooOOoo, tää on nii surullista musaa.
Ärsyttää aina ku tutustuu uutee yhtyeesee, ni on kauheen hidasta päästä kärryille et mikä albumi tuli millonki ja kuka on kuka ja kuka ei, ja onko ollu Suomessa ja millon tulee seuraavaks ja ja ja ja ja ja...
Ikävää, hyvin ikävää.

No one's gonna take me aliveeeeee..